Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esküvőnél: Előbb ruha, aztán a frizura!

2013.08.18

 Mindig a ruha kiválasztásával kezdjük, hogy időben meglegyen a személyiségünkhöz leginkább illő menyasszonyi ruha. A fejdísz maradhat későbbre, ugyanis a megfelelő frizurához elég a hozzánk illő ruha fényképe, amit vigyünk a fodrászunkhoz a frizura kiválasztásához.

Egy esküvői ruha sokat elárul a szakembernek a menyasszony személyiségéről. Fontos, hogy a menyasszony  elmondja  elképzeléseit még akkor is ha az nincs kiforrva, a szakember pedig bevetheti minden kreativitását és máris készülhet előzetes időpontegyeztetés után a próbafrizura.

eskuvoi-frizurak-113802_8_big.jpg

A menyasszonynak 2-3 alkalom elegendő a megfelelő frizura kiválasztásához. Ha viszont a fodrászt előszőr keressük fel előfordulhat, hogy több alkalom szükséges. De ne sajnáljuk rászánni az időt, mert  a végeredmény érdekében megéri!                                                                  

Van még egy-két dolog amit érdemes a frizurapróbák mellé időzíteni:

  • Kozmetikushoz menni, hogy a sminket az elkészült frizurához lehessen készíteni.
  • Erre a napra essen a ruhapróba is.

Így megkapjuk azt a teljes képet hogyan fogunk mutatni eskűvőnk napján, viszont ha valami nem tökéletes van még idő változtatni!!

Még egy-két dolog amit érdemes végiggondolnunk a ruha- frizura - és smink kiválasztása előtt:

  • Hiába választunk ki katalógusból nekünk tetsző ruhát - frizurát - vagy sminket, ha ez nem illik egyéniségünkhöz. Erre legtöbb esetben maga az menyasszony jön rá a próbák során.
  • Hiába trendi valami ha az nem illik hozzánk. Sokkal fontosabb, hogy mindenki a magához leginkább illő ruhát összhangot találja meg.
  • Mikor sikerült próbafrizuránkhoz megfelelő fejdíszt találni, vigyük el frizura és  ruhapróbához.
  • Ne gondoljuk hogy vékony szálú és rövid hajból nem lehet alkalomhoz illő szép frizurát készíteni. Vannak technikák, melyekkel a profi fodrászok meg tudják oldani a problémát. Használhatunk póthajat, de fontos, hogy ez természetes hajból készüljön. Azt meglehet festeni a kívánt színre, így a különbség fel sem tűnik egy jól megfestett póthaj esetében. Igaz hogy ez plusz költség, viszont az eredmény magáért beszél.
 

A mappában található képek előnézete Frizurák

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképLevelezőlista
Archívum

Naptár
<< Március / 2019 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 67445
30 nap: 3831
24 óra: 70